TERKINI : “Matawang Global Punca Ringgit Jatuh” – Tun Dr. Mahathir Mohamad

TERKINI : “Matawang Global Punca Ringgit Jatuh” – Tun Dr. Mahathir Mohamad

Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad bercakap kepada media selepas Majlis Pelancaran Hospital Pakar Cardiac Vascular Sentral di Kuala Lumpur.

MalaysiaGazette.com – Online News / Portal – Follow US Now! Or visit www.malaysiagazette.com for the latest news on politics, economy, fashion, travel, lifestyle and more www.malaysiagazette.com

(Visited 21 times, 1 visits today)
1,209
Like
Save

Comments

Haqimi Nordin says:

Mcm reuse ayat najib je

Lim Kit Cibai says:

RM jatuh pasal kau la… Kencing kuat sangat…

amirul 119 says:

nasib lah aku ada akal..tak kena kncing kn sama PH..lantak ko lh nak buat apa..drama2 ko semua tak laku.

Fared Dato' Salleh says:

investors dont trust u actually

Merryshine87 Shine says:

mmg benar ape Yg tun M ckp..hmpir Semua Mata wang jatuh..Sbb dollar naik..negare turki Pon saat ini krisis…

Rahiminur Rahimi nur says:

Nk salah in najib lagi ke mahathir kutty…hahahaha salah sendri nk salah kn orng najib lagi baik la bdoh dri kau orng Tua…dduk Uma diam2 Suda..ni sebb kn nk naik kn anak kau to pasal la kau sanggup buat ape je sial janji anak kau kt atas…kutty

wan lebor says:

Bangau oh bangau.

mahadey lanun nyanyuk says:

Sebelum pru14 – RM 3.89 merosot berbanding dolar pasai 1mdb negara nak bangkrap
Selepas pru14 – RM4.10 merosot berbanding dolar kerana semua matawang global merosot ??????
Moral of the story – jangan percaya dengan madey puttumayong karripulay ni nguah5

sjekisjsnaosjs ajqiai says:

Dulu kata ringgit jatuh disebabkan skandal 1mdb pulak…sekarang disebabkan oleh dunia.memang putarlah madey kutty tua ni.

Hakim Zaidon says:

Nampaknya ayat yang sama dipakai oleh umno dulu sekarang digunakan oleh Pakcik U TURN

Comments are disabled for this post.